Een boekhouder die meedenkt met de zzp'er

  20 jaar ervaring

  Scherp geprijsd  

  Groot netwerk aan specialisten

HVL Admin regelt uw zzp-boekhouding

Als zzp'er hebt u het druk genoeg. De dagelijkse werkzaamheden rond uw onderneming vragen veel tijd. Daardoor is het voor de zzp'er vaak moeilijk een goede financiële administratie bij te houden. Een achterstallige administratie leidt tot late of foutieve aangiftes van de BTW en inkomstenbelasting. Dit kan resulteren in naheffingsaanslagen. Geef uw boekhouding uit handen aan een expert en voorkom onnodige kosten en moeite. Tevens is een boekhouder op de hoogte van eventuele belastingvoordelen. Veel zzp'ers benutten bijvoorbeeld niet de regeling voor kleine ondernemers.
Boekhouden is een vak. Als zzp'er kunt u er zeker voordeel aan behalen door een professional uw administratie te laten verzorgen. HVL Admin houdt ook rekening met uw drukke schema als ondernemer. Het is bijvoorbeeld mogelijk om in de avonduren of in het weekend met uw boekhouder af te spreken.
Zorg dat uw financiële administratie op orde is. Laat het aan een expert over. HVL Admin biedt u de scherpste prijs. Neem nu contact op.

Bekijk onze diensten zzp administratie

Jaarpakket

Dit pakket is voor de zzp'er die eens in het jaar de btw-aangifte mag doen. Het jaarpakket kost maximaal 350 euro per jaar.

Bij dit pakket horen de volgende diensten:

  • Jaarlijkse verwerking van de financiële mutaties
  • Btw-aangifte
  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Opstellen van de jaarrekening

Kwartaalpakket

Voor de zzp'er die elk kwartaal btw-aangifte moet doen, is er het kwartaalpakket. HVL Admin doet uw financiële administratie voor maximaal 550 euro per jaar.

Bij dit pakket is het volgende inbegrepen:

  • Dezelfde diensten als bij het jaarpakket hiernaast
  • Elk kwartaal uw btw-aangifte